Mieszanka na bezglutenowe Brownie 300g - Celiko
Opis
Mieszanka na bezglutenowe Brownie 300g - Celiko
Pyszne Ciasto Brownie bezglutenowe Celiko. -znakomity, czekoladowy smak -odpowiedni dla wegan -łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut -produkt bezglutenowy (PL-064-093) Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii.
Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%) - 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa)-4%, błonnik kakaowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromat, sól.
Alergeny: Soja. Może zawierać mleko i produkty pochodne.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.