Ekologiczne drożdże nieaktywne to produkt uzyskiwany w wskutek obróbki drożdży pod wpływem wysokiej temperatury, tracą więc zdolność fermentacji i nie są szkodliwe dla zdrowia. Po spożyciu nie wywołują nieprzyjemnych dolegliwości. Ze względu na oryginalny orzechowo-serowy smak płatki drożdżowe świetnie smakują z warzywami i z daniami mięsnymi. Sklep z ekologiczną i zdrową żywnością oferuje płatki drożdżowe nieaktywne firmy Green made in Nature, doskonałe do zup, sosów, koktajli – jako zagęszczacz, do ciast, muffinek, do past kanapkowych, tart warzywnych, farszu - jako zastępstwo soli kuchennej. Płatki drożdżowe są równie zdrowe, co smaczne i łatwe w użyciu. Bogaty skład płatków drożdżowych wspomaga również leczenie trądziku, wzmacniają kości, hamują oznaki starzenia się skóry, redukują poziom złego cholesterolu, wzmacniają układ: sercowo-naczyniowy, pokarmowy, hormonalny, mięśniowy.

 

Drożdże nieaktywne

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Infolinia:

Telefon: +48 519 623 331

Email: sklep@gaja24.pl

Waluty
Producenci
więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl