Baton liofilizowany jabłko, jagoda bezglutenowy 9g - Celiko
Opis
Baton liofilizowany jabłko, jagoda bezglutenowy 9g – Celiko
Frupp kids baton z owoców liofilizowanych. bez cukru, liofilizowne owoce, 30% błonnika, 34 kalorii, bez glutenu.
Składniki: Owoce jabłka (21%), jagody (10%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Wartość odżywcza w 100g:
- Wartość energetyczna: 1427kJ/340kcal**
- Tłuszcz: 0,6g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1g
- Węglowodany: 68g w tym cukry: 50g
- Białko: 0,8g
- Sól: 0,02g
- Błonnik: 30g
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od ciepła i bezpośredniego światła słonecznego. Przechowywać w temperaturze poniżej 27 stopni Celsjusza.
Informacje alergenne: Produkt może zawierać dwutlenek siarki.
**RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400KJ/2000kcal)