Liofilizowane Chrupki Warzywne BIO 20g - Dary Natury
Opis
Produkt rolnictwa ekologicznego*
Liofilizowane Chrupki Warzywne BIO 20g – Dary Natury
Liofilizowane chrupki warzywne to smaczna i naturalna przekąska, w skład której wchodzą warzywa pochodzące z upraw ekologicznych. Świetnie sprawdzi się jako zdrowa przekąska w domu, pracy czy szkole.
Składniki: liofilizowane warzywa: marchew* 15%, burak* 15*, seler* 10%, papryka czerwona* 10%, papryka zielona* 10%, pomidor* 10%, koper włoski 10%, cebula* 5%, cukinia* 5%, ogórek* 5%, jarmuż* 5%. *produkt rolnictwa ekologicznego
Uwagi: Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią i światłem słonecznym. Nie stosować po upływie terminu ważności.
*Rolnictwo ekologiczne – system gospodarowania, wykluczający wykorzystywanie syntetycznych nawozów mineralnych, pestycydów, regulatorów wzrostu i syntetycznych dodatków paszowych. Charakteryzuje się produkcją w cyklu zamkniętym gleba – roślina – zwierzę, przy zachowaniu dużej samowystarczalności. Jest sposobem życia w symbiozie z naturą, w którym cele ekologiczne przeważają nad ekonomicznymi.