Kakao to uniwersalny produkt. W klasycznej, gorzkiej wersji jest dodawany do ciast, a w towarzystwie mleka roślinnego tworzy przepyszne koktajle. Zawiera przeciwutleniacze, witaminy, mikroelementy oraz kwasy omega-9, które posiadają wiele właściwości prozdrowotnych. Kakao naturalne poprawia samopoczucie, pamięć i koncentracje. Jeśli jesteś uczulony na kakao możesz zastąpić je karobem. Karob ma wiele wartości odżywczych, o niskiej zawartości tłuszczy, nie zawiera kofeiny. Jest naturalnie słodki, dzięki czemu nie trzeba już do potraw dodawać cukru. Karob występuje w różnej formie - mączki, proszku, melasy albo strąków w całości.

Karob, kakao

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Infolinia:

Telefon: +48 519 623 331

Email: sklep@gaja24.pl

Waluty
Producenci
więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl